Indien je een ander product, bijvoorbeeld om reden van een andere maat of kleur, wenst te ontvangen, kun je dit gemakkelijk doen door het product opnieuw te bestellen via de webshop. Je ziet dan meteen of het product beschikbaar is. Je dient dan wel opnieuw te betalen. Helaas is om technische redenen het niet mogelijk betalingen met elkaar te verrekenen.

Na ontvangst van jouw mededeling dat je wilt herroepen wordt het terug te ontvangen bedrag (aankoopbedrag, eventuele verzendkosten en betaalkosten*) zo spoedig mogelijk (normaliter binnen 8 werkdagen, streven is dezelfde dag van ontvangst pakket of het herroepingsbericht indien er geannuleerd wordt voor verzending) en uiterlijk binnen 14 werkdagen op de rekening teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben teruggekregen. De verzender blijft tot in ontvangstname van de zending verantwoordelijk.

Bij ontvangst van je bestelling willen we je verzoeken te controleren of alle bestelde artikelen in goede orde en ongeopend ontvangen zijn. Mocht je opmerkingen hebben, meld dit dan binnen 48 uur na ontvangst van het pakket. Graag ontvangen we een mail met illustrerende foto's van het geconstateerde probleem. Je kan je mail verzenden naar: info@recovery-supplements.com

Later gemelde onregelmatigheden kunnen moeilijker beoordeeld worden maar producten vallen voor de fysieke kwaliteiten en werking uiteraard onder de van toepassing zijnde garantie en worden gerepareerd, dan wel vervangen. Dit mede afhankelijk van ingebruikname- of duur van het in het bezit hebben van het product.

* Het is mogelijk dat door een (gedeeltelijke) retourzending het restant van de order een waarde heeft welke onder de verzendkosten vrije drempel is gekomen. De verzendkosten worden dan alsnog in rekening gebracht. Bij volledige retourontvangst wordt het geheel betaalde bedrag teruggestort.